Hvad er www.duelighedsbevis.dk

Skolen startede i 1998 med www.speedbaadsskolen.dk, der gennemfører kurser i speedbådskørekort. Skolen har nu udvidet til også at uddanne i duelighedsbevis. Der er koordinering mellem de to kurser, således du kan vælge, speedbådskørekort, duelighedsbevis, eller en kombination – på samme tid.

Kurserne foregår i samarbejde med lokale klubber, som lægger lokaler og båd til. Klubberne er placeret rundt i landet, så der vil altid være et kursus i nærheden af din bopæl.

Skolen arbejder også på den måde, at flere tidligere censorer samt nuværende får præsenteret materialet, med det formål at opdatere og optimere den uddannelse du kan få igennem skolen.

Ovenstående danner i dag grundlaget for det selvstudie, undervisnings- samt prøveaflæggelsessted der tilbydes.

Har du speedbådskørekort kan du gå videre her, og erhverve Duelighedsbevis via teori alene – idet speedbådskørekort er godkendt som den teoretiske del af duelighedsbevis.

Ovenstående er baggrundene til at skolen kan uddanne effektivt, og hurtigt, idet undervisningsdagene er koordineret.

Skolen kører også ud til privat arrangerede kurser. Ring 20 32 19 92 eller mail om dine muligheder ønsker for et privat kursus.

For at hjælpe Jer bedst muligt, har vi udarbejdet selvstudiemateriale, hvor vi giver et grundigt indblik i, hvad det er I skal kunne, for at bestå såvel den teoretiske prøve som den praktiske prøve.

Alt sammen for at du kan erhverve speedbådskørekort eller duelighedsbevis på den nemmeste, fleksible og koordinerede måde.

 

 


Ahlefeldtsvej 10, 5300 Kerteminde, tlf: 20 32 19 92, info@duelighedsbevis.dk